Andrej Jožikov

Astrolog Andrej Jožikov, natalna i karmička astrologija, kristaloterapija

Natalna i karmička astrologija, kristaloterapija

Andrej je rođen u Čeljabinsku pre više od 45 godina. Astrologija je uvek bila nešto što ga je izuzetno privlačilo. Dobro se seća da je još kao dete sedeo na travi iza svoje kuće i gledao u nebo razmišljajući o tome šta mu je to zapisano u zvezdama i kakav će život živeti kad poraste.

Ipak, na nagovor roditelja koji u astrologiji nisu videli nikakvu perspektivu, Andrej upisuje mašinstvo i završava ga u roku. Iako je već počeo da radi u ozbiljnoj ruskoj firmi kao inženjer, Andrej je uporedo za svoju dušu izučavao astrologiju i postajao sve veći ekspert iz te oblasti.

Andrej u 30. godini odlučuje da odustane od svega i počne da se bavi ezoterijom. On voli da kaže da je tada bio toliko nesrećan, da je astrologija za njega bila bukvalno slamka spasa. Ono što ga je oduvek najviše zanimalo bila je karmička astrologija i otkrivanje prošlih života.

Njegova ekspertiza su:

  • Natalna astrologija
  • Karmička astrologija
  • Kristaloterapija
  • Regresoterapija

Andrej smatra da svi nosimo u sebi duh svojih predaka i da moramo da otkrijemo šta je to što je nama ostalo u amanet od njih da ispravimo u ovom životu. Svako od nas mora da razreši nešto što njegov predak nije za života uspeo, a Andrej može da otkrije šta je to tačno i zašto možda zbog toga danas imate svojevrsne blokade u životu.

Osim toga, kao prava Vodolija, Andrej je postao zaljubljenik i u kristaloterapiju, čija brojna blagotvorna svojstva je opisao u svojoj knjizi “Сила кристаллов на вашем жизненном пути”.

Ako imate osećaj da nosite neko breme i da nikako ne možete da se izvučete iz serije negativnih događaja koja vas bukvalno proganjaju, javite se jer će Andrej sa profesionalnom preciznošću naći rešenje za sve vaše probleme.

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
ANDREJ (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: