Alessio Palavra

astrolog

Astrolog, numerolog, tarot tumač, bioenergičar

Alessio Palavra je rođen u Beogradu 1971.godine. Tokom svoje duge i plodne karijere Belog maga i astrologa, radio je u brojnim astro centrima, ali i u privatnoj praksi na poslovima analize i tumačenja složenih životnih situacija, zahvaljujući svojim raznovrsnim znanjima i vestinama. Alessio Palavra poseduje veliko iskustvo u otklanjanju uzroka crne magije, sihira, uroka, nagaza i porodičnog prokletstva. Takođe je sposoban da pokrene procese povećanog priliva novca, ali i sve druge bitne životne procese. To cini posredstvom numeroloških kodova, ali i uz pomoć rituala Bele magije i specijalnih seansi koje su prilagođene različitim klijentima u zavisnosti od njihovih specifičnih potreba.

Ono što ovog astrologa izdvaja od ostalih kolega jeste njegovo poznavanje prošlih života. Do tih saznanja je došao baveći se regresoterapijama i proučavajući ih. Na taj način je pomogao mnogima da reše probleme, nedoumice i zdravstvene probleme. Potencira na tome da je najvažnije imati veru i ljubav, jer ko nema veru u sebe i u svoje potencijale teško mu je pomoći posredstvom ezoterije. U dugogodišnjem radu sa mnogobrojnim klijentima, u kome je akcenat na holističkom pristupu i pomoći tokom konsultacije sa klijentom, izdvaja se upravo polje interesovanja koje ga najviše privlači, a koje istražuje – isceljivanje putem Astrologije. Astrohealing je skup tehnika specijalizovanih za svaki znak ili pak aspekt koji u natalnoj karti pravi problem. To mogu biti emotivne, nesvesne ili pak zdravstvne teme koje osobu koče u razvoju i kao obrazac koji se javlja tokom čitavog života u određenim životnim intervalima ili ciklusima što se u natalnoj karti može videti. Upravo ovim tehnikama se mogu prevazići takvi periodi, ali i razrešiti osnovni uzrok problema. Dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni klijenti, predstavljaju najbolji poziv da svoje poverenje poklonite ovom iskusnom profesionalcu iz sveta ezoterije. Ukoliko verujete u moć sudbine i u snagu nevidljivih sila koje oblikuju vaš život, onda dopustite Alessiu da vas provede kroz kapiju spoznaje vlastite uloge u svetu i u Univerzumu.

Tehnike rada: Beli mag, Beli veštac, Vidovnjak, Tarot tumač, Astronumerolog, Tumač Runa, Bioenergetičar, skidanje crne magije, sihira, porodicnog prokletstva, uroka i nagaza. Egzorcizam i isterivanje zlih duhova i demona. Alessio daje numerološke kodove za pokretanje svih životnih procesa, a naročito novca, bavi se kristalo terapijom i energetskim radom sa kristalima. Kroz svoju dugogodišnju praksu obratilo mu se nekoliko hiljada klijenata kojimaje uspešno pomogao. U interaktivnoj komunikaciji sa vama pokušaće da vam predoči vašu natalnu kartu, numerološke aspekte i mistične tajne tarota i pomoći vam da nađete rešenje za trenutnu situaciju zbog koje ste mu se i obratili. Verovatno su vam oduvek su bile interesantne i mistične tarot karte, sve te boje i figure na njima, ali nikada niste umeli da ih rastumačite?! Zato je tu Alessio najbolji tarot tumač za vas! Pouzdan stručnjak iz oblasti astrologije i njenih srodnih grana, učiniće sve što je u njegovoj moći da vam pomogne i da zajednički dođete do rešenja problema!

Za kontakt sa astrologom pozovite broj:
0906/400-098
– Cena 120 din/min
i odaberite opciju 17

Ako ste sada na telefonu, pozovite astrologa klikom na slušalicu:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno vidljiva. Polja označena zvezdicom su obavezna *