Biserka Stojanović

astrolog

Astrolog i Tarot tumač

Rodjena je 1967. godine, u malom gradu na jugu Kosova i Metohije. Sa Tarot kartama se prvi put susrela još u detinjstvu, kada je od svoje bake počela da uči značenje Tarot karti. Od svoje tridesete godine počinje da uči analiziranje položaja planeta i njihov uticaj na naš život.

Biserka obozava da kombinuje veštine, a omiljena kombinacija su joj tarot i astrologija. Ona prati uticaj planeta na ljude, njihov položaj u odnosu na zvezde i znakove zodijaka, što joj olakšava tumačenje ličnosti, moguća dešavanja u neposrednoj blizini te osobe i prepoznavanje najboljeg puta kojom ta osoba treba da krene.

Kada kombinuje svoje znanje astrologije sa otvaranjem Tarot karata, ona tumači Vača trenutna emotivna, poslovna ili porodična stanja. Dok tumačenjem pomoću astrologije gleda širu sliku, Tarot koristi kao užu specijalnost kako bi odgovorila na Vaša pitanja.

Veruje da je život prepun razlicitih mogućnosti, a na vama je da odlučite kojim putem ćete da krenete. Ona vam pomaže da vidite šta vam planete nude, a šta vam karte savetuju. Detaljno sagledava splet okolnosti koji se trenutno nalazi oko vas, ali i koji vas prati kroz život.

Biserka se sluzi različitim tehnikama, u zavisnosti da li vas interesuje određena situacija, određeno polje života ili opšti pogled na život. Neke od Tarot tehnika koje koristi su Keltski križ, ljubavni tarot, trougao ili ciganski Tarot. Neke od tehnika koje koristi u astrologiji su Solar, Direkcije, Primarne i Sekundarne Progresije.

“Kad ljubav hoće da govori, razum mora da ćuti.” (Spinoza)

Za kontakt sa astrologom i tarot tumačem pozovite broj:
0906/400-098
– Cena 120 din/min
i odaberite opciju 26

Ako si sada na telefonu, pozovi astrologa klikom na slušalicu:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno vidljiva. Polja označena zvezdicom su obavezna *