Dragana

astrolog

Astrolog

Na krajnjem jugu Crne Gore nalazi se grad Bar, poznatiji kao grad pod Rumijom gde su zagrljeni planina i more. Sa jedne strane najpoznatije planine na Primorju nalazi se Skadarsko jezero, dok sa druge gleda u Jadransko more.

U samom podnožju planine, na strani koja gleda put mora nalazi se i najpoznatija zakonom zaštićena Stara maslina, kojoj se životni vek proteže čak na vise od 2000 godina. Maslina koja je simbol ljubavi, mira i dobrote zna sve tajne i životne priče kako meštana tako i turista koji svake godine dolaze iz raznih krajeva sveta, međutim ona je uvek nema.

Nadomak Stare masline nalazi se i moj dom. Rođena sam u porodici u kojoj je ljubav i poštovanje bilo najbitnije. Pored ljubavi koju sam imala u krugu porodice, naučena sam da svi moramo biti tim. To je značilo svi za jednog jedan za sve.

Još od malih nogu naučena sam da volim, budem voljena, pomažem drugima i da delim kako dobre tako i loše stvari. U želji da spoznam sebe I osobe koje me okružuju, kao i mogućnost da proniknem u najdublje tajne drugih kako bih im mogla pomoći, počela sam da se bavim proučavanjem astrologije. Put u tajne misterije bio je trnovit i dug.

Prvo interesovanje za astrologiju pojavilo se davne 1988. godine, gde sam zbog nedostatka interneta u to vreme, sama pronalazila literaturu kroz časopise i razne druge knjige kako bih rešila svoje probleme, odnosno došla do saznanja zašto se neke stvari dešavaju.

Nastankom interneta i online škole, pružila mi se mogućnost da upišem Institut za astrološka istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler” u Beogradu, kako bih se dodatno edukovala i proširila svoje znanje. S obzirom na veliko interesovanje i ljubav prema toj egzaktnoj nauci pohađala sam i razne kurseve. Astrologijom se intenzivno bavim od 2004. godine.

Raduje me činjenica da mi se redovno javljaju klijneti sa kojima godinama saradjujem, uz želju da mi se zahvale i duboko poklone zbog rešenih problema koje su imali. Raduje me i usrećuje svaki njihov kontakt, poziv ili poruka koju mi pošalju da izraze zahvalnost na uspehu koji su doživeli zahvaljujući meni.

Zato dragi moji nikada ni ne odustajte jer za sve postoji rešenje. Ja sam tu zbog VAS. Da Vas usmerim pokažem u kom smeru je rešenje. Pitajte sve što Vas zanima o ljubavi, braku, vezama, partnerima, tajnim vezama, finasijama, poslu, zdravlju,…

Ne gubite vreme i ne gubite NADU jer rešenje je tu, a potom ćemo se zajednički radovati i vašoj sreći. Zvezdani ples planeta i aspekti koje prave, čekaju na vas.

Specijalnosti:
Astrologija, natalni horoskop, uporedni horoskop, ljubavni horoskop, ljubavne veze, tajni odnosi, posao, finasije, karmička astrologija, horarni horoskop, tarot, astro-tarot.

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
GAGA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.