Katarina

astrolog

Astrolog

Rodjena sam u Beogradu 1981. godine. Inspirisana astrologijom u ranim gimnazijskim danima posvećujem se izučavanju ove oblasti, što mi pomaže da shvatim koji je moj životni put, ali i da primenim stečena znanja kako bih pomogla drugima.

Pojačana intuitivnost i psihološki pristup problemu pomažu mi da sagledam suštinu i da kroz prijatnu i laku komunikciju dođemo do rešenja i najtežih problema.

Pozitivne povratne reakcije klijenata koje dobijam pričinjavaju mi naročito zadovoljstvo i motivaciju za konstantnim učenjem i usvršavanjem kako bih stručno pomogla u situacijama kada je klijentu potreban dragocen savet, kada oseti da problem ne moze da reši sam.

Tehnike koje koristim u radu su:

HORARNI HOROSKOP

Horarni horoskop koji radim za trenutak pitanja i široka planetarna simbolika svodi se na ono što se pita i daje se odgovor! Kada imate konkretno jasno definiisano pitanje u vezi sa bilo kojim segmentom zivota i kada celim svojim bićem mislite i želite nešto tada treba postaviti horarno pitanje. Ono se ne postavlja iz dosade ili kada se dvoumite. Tada je potrebno odložiti ga dok želja ne sazri i ne bude jasna, jer to pitanje mora da bude važno, da okupira i prožima, da bude jasno u glavi.

NATALNA ATROLOGIJA I PREDIKTIVNE (PROGNOSTIČKE) TEHNIKE

Slika neba u trenutku rođenja, tj. raspored planeta na nebu u trenutku rođenja i njihov odnos govori jasno o karakteru, mentalnom i fizičkom sklopu, prikazuje gde su jake, a gde slabe tačke osobe, bitne događaje u životu.

SINASTRIJA (UPOREDNA) ASTROLOGIJA

Sinistriju koristim za poređenje horoskopa dve osobe bilo da su ljubavni ili odnosi neke druge vrste (porodični,prijateljski,poslovni odnosi). Dobijate odgovore o stepenu slaganja, kao i obliku problema koje možete imati, sudbini samog odnosa. Neki problemi se mogu i izbeći kada se ima svest o njima ili prihvati, a na neke je naravno teško uticati i najbolje je zaobići ih.

Tu sam da vam pomognem, da otkrijemo zajedno sve sudbinske izazove koje vaš životni put nosi. Da vam budem prijateljska ruka na koju se možete osloniti. Rešenje uvek postoji.

Vaša sreća je i moja sreća.

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
KATARINA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.