Milana Đurašinov

astrolog

Astrolog i psiholog

Završila je Filološki fakultet, Katedra za svetsku književnost i teoriju književnosti i engleski jezik, tako da se pored astrologije dugi niz godina bavi književnim prevođenjem knjiga iz raznih oblasti poput književnosti, psihologije, filozofije, geopolitike i astrologije. U oblasti astrologije izdvajaju se i mnogi prevodi knjiga kao što su “Astrološki Pluton – transformišuće putovanje duše” Džefa Grina I “Tumačenje solarnog i lunarnog povratka” Bebs Kirbi i Dženi Stabs.

Astrologija predstavlja ogromnu oblast izučavanja, u okviru koje astrolog nikada ne može reći da zna dovoljno, jer se iz dana u dan usvajaju nova saznanja i uočavaju nove zakonitosti. To omogućava proučavanje ove neiscrpne oblasti kroz direktan rad sa ljudima. Tek iz te sprege teorije i iskustva moguće je načiniti novi pomak u spoznaji. Astrologijom se bavi više od dvadeset godina, ali iz dana u dan, u radu sa brojnim ljudima, otkriva sve više novih zakonitosti koje astrologiju povezuju sa ostalim srodnim oblastima. Sve je povezano poput prirode samog ljudskog iskustva.

Dugogodišnji rad u izučavanju do sada usvojenih saznanja u astrologiji i direktna komunikacija sa mnogim ljudima pomogli su joj da izgradi jedinstvenu sintezu astrološke teorije i praktičnih spoznaja. Imala je često priliku da uoči brojne zakonitosti i preplitanja iskustva i do sada usvojenih astroloških teorija. Zapazila je da se za vreme uticaja određenih konstelacija različitim ljudima zaista dešavaju izuzetno slične životne situacije, koje se mogu podvesti pod jedan obrazac. Astrologija nam, u tom smislu, omogućava stratešku prednost budući da realno može predvideti da se po zakonu verovatnoće zaista mogu dešavati i dešavaju određene životne okolnosti. U tom smislu, predvideti nešto znači mnogo jer nam omogućava da budemo korak ispred i donesemo bolje odluke i ispravne izbore.

Sve to je dovelo do pomaka u njenom poznavanju astrologije, kao i u oblasti astropsihologije i astromedicine. Višegodišnji rad na astrološkim predviđanjima i izradi natalnih, godišnjih i uporednih horoskopa omogućio joj je da uvidi zakonitosti astroloških principa i duboku povezanost naših iskustava sa astrološkim zakonima. U tom procesu proučavanja astrologije, posebnu povezanost je uočila između astrologije i psihologije, budući da se u njenom eksperimentu sa izradom Roršahovih testova i analize natalne karte potvrdila identičnost rezultata. Astropsihologija predstavlja poseban izazov u tom smislu jer je svaka natalna karta priča za sebe, jedinstven obrazac doživljaja života. Čitanje natalne karte zahteva mnogo znanja i iskustva, ali daje nepogrešive informacije koje služe kao jedinstveno sredstvo samospoznaje. Jednom rečju, astrologija može da da odgovor na to šta je potrebno da prevaziđemo kod sebe samih da bismo živeli kvalitetnijim i ispunjenijim životom. U tom smislu, ispravna analiza natalne karte ukazuje na pravac na našem putu samoprevazilaženja.

Zlatno pravilo astrologije uostalom glasi: “Zvezde nas pokreću, ali nas ne obavezuju!“ To znači da svaki čovek ima slobodnu volju i može da bude ono što želi, ali na tom putu ličnog razvoja astrološka karta predstavlja Arijadninu nit, putokaz koji nam pomaže da se izborimo sa unutarnjim protivrečnostima i izazovima našeg karaktera i na taj način rešimo brojne izazove na životnom putu.

Za kontakt sa astrologom pozovite broj:
0906/400-098
– Cena 120 din/min
i odaberite opciju 41

Ako ste sada na telefonu, pozovite astrologa klikom na slušalicu:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno vidljiva. Polja označena zvezdicom su obavezna *