Sunčica Ivanović

astrolog

Astrolog

Rođena sam jedne jeseni 60-ih godina u Beogradu. Prilikom studija društvenih nauka zaintrigirala me je činjenica da su različiti narodi (u smislu njihove vremenske egzistencije i sa različitih lokacija) verovali u astrologiju. Bilo da su u pitanju stari Grci, Rimljani, Kinezi, bilo je prisutno zanimanje za zvezde. Nekoliko vekova pre Hrista već je postojalo znanje o njima. Platon je simpatisao astrologiju, kao i Hipokrat i Neron. Kostantnin Veliki je priznao hrišćanstvo kao religiju, a njegov plašt je ostao ukrašen znacima zodijaka. Ako su ljudi par vekova pre Hrista, kao i u ovom milenijumu gledali u zvezde, možda se neki odgovori mogu naći na nebu.

Nakon savlađivanja astrološke teorije usledila je praksa. Ono što je zanimljivo je da je svaka natalna karta univerzum sam za sebe. Natalna karta otkriva psihološko, emotivno i fizičko stanje klijenta.

Astrologija ima pragmatičnu stranu i verujem da je to jedna od njenih najbitnijih funkcija. Astrologija omogućava da bolje upoznamo sebe i ljude oko sebe. Astrologija pomaže da otrijemo koje greške pravimo i šta treba da ispravimo da bi bili zadovoljniji odnosima, poslom i mnogim drugim oblastima. Uz pomoć astrologije moguće je otkriti kvalitet i mane partnerskih odnosa, potencijal braka, finansijski potencijal, mogućnost studija, mogućnost odlaska u inostranstvo, dobijanje posla, dece, karmu… Astrologija otkriva da li i kada možemo očekivati realizaciju planova.

Postoje dobre i loše planete, kao i dobri i loši međusobni aspekti. To znači da je nemoguće da u natalnoj karti sve idealno prikazano ili da postoje isključivo problemi. Problemi su deo života, način učenja lekcija i treba ih prihvatiti kao nešto što je sa razlogom ušlo u naš život.

Klijenti su najčešće obraćaju astrologu kada imaju neki problem ili nedoumicu. Ukoliko vas zanima otvoren razgovor, objektivan odgovor i ako ste spremni da prihvatite sopstvenu odgovornost ja sam pravi astrolog za vas.

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
SUZA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.