Vesna Rivas

astrolog vesna rivas

Astrolog, numerolog, tarot tumač, amajlije

Rođena Beograđanka, svoj put ka umetnosti i lepom, razvija od ranog detinjstva trenirajući ples, ritmičku gimnastiku, umetničko klizanje i folklor. Kroz navedene aktivnosti, Vesna Rivas razvija svoj raskošan vokalni talenat i želju za bavljenjem muzikom u budućnosti.

Iz kuće svojih roditelja ponela je ono najbolje, vaspitanje i želju za sticanjem novih znanja, tako da uz podršku svojih roditelja nakon završene srednje Trgovačke škole, upisuje Višu trgovačku i stiče značajno formalno obrazovanje. Moćan, ali umilan i nežan glas je oduvek krasio Vesnu Rivas, koja po svojim pesmama postaje poznata širokom auditorijumu kraj malih ekrana. Paralelno sa uspešnom muzičkom karijerom, Vesna se bavi izučavanjem astrologije, u vidu hobija.

Vremenom, shvata da stečeno znanje iz oblasti astrologije i njenih grana, počinje da pomaže ljudima u njenoj neposrednoj okolini. Redovne konsultacije, tumačenja, uređivanje astro kutka u različitim štampanim i digitalnim medijima postaju nova stvarnost Vesne Rivas, a analize aktuelnih svetskih i domaćih vesti u različitim TV emisijama svakodnevnica.

Danas, iza imena Vesna Rivas, stoji preko hiljade zadovoljnih klijenata i zajednica u kojoj je međusobno poverenje izgrađeno na kvalitetu i sigurnosti pružene usluge. Vesna Rivas radi astrološke konsultacije, tumačenje sudbinskih ciganskih karata, tumačenje rodnog koda, tumačenje i analizu EML-a i NME-a, bio tretmane za uklanjanje prepreka i emotivne intelgincije, izradu amajlija za pokretanje pozitivne energije.

Za kontakt sa astrologom i tarot tumačem pošaljite poruku sledeće sadržine:
VECA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.