Dušan Cincović

Astrolog Dušan Cincović, natalna karta, uporedni i solarni horoskop

Natalna karta, uporedni i solarni horoskop

Jedan od najpriznatijih astrologa na Balkanu

Dušan Cincović rođen je 1952. godine i jedan je od najpoznatijih astrologa bivše Jugoslavije. Dušan je poznato lice i čest gost u televizijskim emisijama. Obeležio je astrološku scenu u regionu, ali i šire.

Njegova karijera traje duže od 40 godina, a zanimljivo je da je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu. Ovaj fakultet završio je sasvim spontano i postao inženjer, međutim astronomija ga je zanimala još od srednje škole.

To interesovanje tokom godina je napredovalo i preusmerilo se ka astrologiji, koja je postala Dušanova velika ljubav. Osnove astrologije učio je od čuvenog Gorana Milekića kog smatra najdarovitijim astrologom na Balkanu.

Dušan odgovara jako direktno i koncizno. On analizira horoskope klijenata iskreno i bez zadrške i daje odlične savete kako na astrološkom tako i na psihološkom nivou.

Kao gost u televizijskim emisijama analizirao je horoskope brojnih poznatih ličnosti, ali je komentarisao i politička dešavanja u svetu i bez greške prognozirao kako će se ona dalje odvijati u budućnosti. Tokom svoje gotovo četiri decenije duge karijere, pisao je i za brojne novine i časopise.

Dušanova specijalnost su:

  • Natalna karta
  • Uporedni horoskop
  • Solarni horoskop
  • Predikcije
  • Sudbinski tarot
  • Harmonizacija energije
  • Pokretanje uspeha

Kontaktirajte Dušana za detaljnu analizu vaše budućnosti!

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
DUSANC (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: