Fjodor Bolšakov

Fjodor Bolšakov, astrolog i numerolog za finansije i biznis

Astrolog i numerolog za finansije i biznis

Fjodor Bolšakov sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima u Rusiji, a tokom svoje plodonosne karijere specijalizovao se za finansijske i stručne savete vezane za biznis i dobru zaradu. Njegovi klijenti bili su brojni bogataši, oligarsi i njihove supruge. Ponosan je i na činjenicu da je mnogima pomogao da utrostruče svoje bogatstvo.

Fjodor pre svega kombinuje astrologiju i numerologiju i daje vam sveobuhvatni uvid u vašu sliku ličnosti, ličnu perspektivu, pogled u budućnost, tačke uspeha i pravac poboljšanja.

Na Balkan, Fjodor je zašao sasvim slučajno tokom ratova devedesetih kada se zaljubio u izvesnu Snežanu. Uprkos nestabilnoj situaciji u regionu, došao je da je upozna. Zbog eskaliranja problema, Fjodor nije mogao u tom trenutku da se vrati nazad u Rusiju i igrom slučaja ostaje ovde.

Ipak, životna sudbina i jaka energija vukla ga je i naterala da ostane ovde zauvek. Fjodor je živeo u Bosni, Hrvatskoj i Srbiji, a za sebe kaže da ga ne drži mesto i da obožava da se seli i menja svoju stvarnost.

Njegova uža specijalnost su:

  • Natalna karta (astrologija)
  • Poslovna astrologija
  • Mundana astrologija
  • Numerologija novca i bogatstva
  • Biznis koučing

Iako je već na pragu osme decenije, Fjodor radi punom parom, piše knjige, zbornike radova, objavljuje tekstove na ruskim portalima, drži letnje seanse u svojoj vikendici pored Drine i za svoju dušu sarađuje sa klijentima putem poziva i SMS poruka.

“Moja životna svrha je da pomognem ljudima da ostvare svoj pun potencijal i odgovorno tvrdim da gotovo svako od nas može da postane milioner. Samo je potrebno otkriti šta je to što vam najbolje leži i u kom smeru treba da se razvija vaš poslovni put. Potrebno je i biti strpljiv, ali ono što vam je zapisano to će morati da bude vaše. Samo je važno da otkrijete životni kod koji će vam otključati vrata uspeha!”

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
FJODOR (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: