Anita Glavaš

astrolog

Numerolog i Tarot tumač

Anita je veliki zaljubljenik u numerologiju i ovom naukom se bavi već dugi niz godina. U njen život, numerologija je ušetala sasvim slučajno, ali joj je donela mnogo blagodeti.

Pre svega, Anita je počela da se bavi numerologijom da bi rešila svoje probleme i nedoumice. Numerologija joj je pomogla da spozna sebe i nađe rešenja za mnoge izazove koji su joj se našli na životnom putu.

Nakon numerološke analize, Anita vidi jasnu sliku o svom sagovorniku i problemima koji ga muče. Bez obzira da li su u pitanju problemi u ljubavi, partnerskim odnosima to jest kompatibilnosti u njihovim odnosima, poslu i svemu što donose životne okolnosti, Anita je tu da odgovori na sva pitanja i nađe rešenje za sve vaše nedoumice.

Anitina specijalnost su:
– ljubavni tarot i numerologija
– poslovni tarot i numerologija
– tarot i numerološka analiza bilo kakve vrste međuljudskog odnosa

Za sve što imate dileme, probleme sa bračnim partnerom, odnosa sa ljudima, Anita je tu da Vam pomogne, sa poverenjem i diskrecijom.

Tehnika kojom Anita vlada je pre svega numerologija koja vam pomaže da odgovori na vaša konkretna pitanja i reši vaše nedoumice. Anita je vrhunski numerolog kada su u pitanju svi aspekti života, ljubavi, posla ili odnosa sa ljudima. Posle razgovora sa njom nemoguće je da ostanete u nedoumici.

Za kontakt sa numerologom i tarot tumačem pozovite broj:
0906/400-098
– Cena 120 din/min
i odaberite opciju 52

Ako ste sada na telefonu, pozovite numerologa klikom na slušalicu:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno vidljiva. Polja označena zvezdicom su obavezna *