Behareta Veldi

astrolog

Tarot tumač

Odrasla kraj bake, čuvene rumunske tarot kraljice Madaline Dimulescu, Behareta je još od malih nogu stekla osnovna znanja čitanja tarota. Kada je sa 15 godina bila naterana da se uda, Behareta je pobegla za Srbiju i čvrsto rešila da ide za svojim snovima. Živeći u Kikindi, nastavila je da nadograđuje svoje znanje iz oblasti tarota, a zahvaljujući tome se potpuno samostalno izdržavala i bila ponosna na sebe što je tako mlada stekla finansijsku nezavisnost.

Jednog dana, jedan gospodin došao je na tarot-seansu kod nje, apsolutno se ne nadajući da će ubrzo postati njen suprug. Danas oni slave 25 godina braka, a Behareta se i dalje uspešno bavi tarotom koji je prenela i u digitalni svet.

Behareta je sarađivala i sa brojnim poznatim ličnostima, a kako kaže nikada neće zaboraviti kada ju je jedan poznati romski pevač mlađe generacije sreo na ulici i poljubio u ruku jer se setio da mu je pre mnogo godina prorekla ogroman novac i uspeh na Balkanu.

Za nju, sve što se dešava u životu ima svoju svrhu, a čak i loše stvari donose nam određene putokaze za poboljšanje života. Behareta je tu da uz pomoć karata otkrije kako da proniknete u suštinu svog bića.

Ekspertiza:
– ciganski tarot
– tumačenje snova
– ljubavni problemi
– bajalice
– starinske ljubavne amajlije
– skidanje crne magije

“Vidite, bez obzira na to gde ste rođeni i kako ste do sada živeli, morate naučiti da razumete svoj životni put. Ja sam potekla iz potpune bede i danas mogla da živim jedan nesrećan život u Rumuniji sa mužem kojeg ne volim. Odlukom da nešto uradim za sebe pokrenula sam i svoj život u drugom pravcu. Zato sam tu da vam uz pomoć tarota otkrijem šta je to što život ima spremno za vas i da vam dešifrujem u kom pravcu da nastavite dalje”

Za kontakt sa tarot tumačem pošaljite poruku sledeće sadržine:
BEHA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte tarot tumača klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.