Halida Embeli

astrolog

Tarot tumač

Gospođa Halida bavi se tarotom već 40 godina, a na hiljade zadovoljnih klijenata najbolje svedoče o njenoj uspešnosti. Njena specijalnost su isključivo ljubavni odnosi, analiza veza, brakova, vanbračnih zajednica, ljubavnih problema, karmičkih ljubavi, svađa, veza na daljinu, razvoda i td.

Halida preferira ciganski tarot, ali vlada i metodom zvanom Keltski krst. Pre 20 godina, Halida je imala privatnu praksu u Nišu gde je radila seanse jedan na jedan, a danas je izuzetno posvećena klijentima kroz rad u call centru.

Halidina ekspertiza:
– otkrivanje ko vam se meša u ljubavni odnos
– skidanje uroka i crne magije sa vas i vašeg partnera
– davanje smernica za poboljšanje odnosa
– pomoć kod neplodnosti
– otkrivanje da li vam je vaš partner sudbinski predodređen
– razvod i pravni problemi oko istog

“Posle četiri decenije rada sa klijentima, nema te ljubavne situacije koju nisam čula i kasnije razrešila. Moji klijenti dolaze iz različitih krajeva sveta, Evrope, Australije, Amerike, ali jedno je uvek isto – potreba da se voli i bude voljen. Zato sam kroz tarot rešila da pomažem ljudima i ukažem im na to gde greše i kako da rade na svom odnosu. Ja sam se udavala tri puta, ali sam sa svakim mužem ostala u perfektnom odnosu. Tarot je tu da vam u što kraćem vremenskom roku razreši sve probleme.”

Za kontakt sa tarot tumačem pošaljite poruku sledeće sadržine:
HALI (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte tarot tumača klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.