Maja Živković

astrolog

Tarot tumač

Zovem se Maja Zivković, rođena sam i živim u Beogradu. Po struci sam diplomirani defektolog-pedagog. U prosveti sam provela skoro 10 god. To su dragi i nezaboravni trenuci u mom životu kojih se rado sećam.

2012 je bila prelomna godina u mom životu. Saturn koji se stacionirao u mom horoskopskom znaku te godine rešio je da mi promeni život i bio prilično nemilosrdan i nije me štedeo. Nesto se moralo promeniti, odlučila sam i čvrsto rešila da pronadjem nov pravac u životu.

Prolazeći kroz jako izazovna vremena i tražeći odgovore, započela sam edukaciju psihoterapije i tu na svoje iznenadjenje prvi put čula za Jungovu fasciniranost Tarotom. Prva knjiga koju sam tada pročitala bila je upravo njegova Teorija o arhietipovima kolektivnog nesvesnog. Od tog trenutka kreće moja opčinjenost i posvećenost Tarotu, njegovim simbolima i mitovima.

Kako nista u životu inače nije i ne dešava se bez razloga, sticaji čudnih i lepih okolnosti počeli su se nizati jedan za drugim. Saturn kada režira onda greške nema!

Tarot Majstor i jedna divna dama iz Londona bila je moj prvi putokaz. Nakon jedne intersantne serije razgovora sa njom zajedno smo došle do zaključka da je čitanje Tarota moj životni poziv. Bila sam uzbudjena i iznenadjena kako špil karata sa pravilno podešenom intuicijom moze doneti jasne i direktne smernice kada se pitanje postavi direktno.

Bila sam učesnik mnogih vebinara i online kurseva. Teme kojima sam se bavila na ovim seminarima bile su:

1. Kako pravilno tumačiti Tarot karte
2. Tarot priče
3. Tarot kao lek za stes i anksioznost
4. Kako identifikovati i upotrebiti svoje sposobnosti
5. Život Tarot karta

Kroz ova predavanja stekla sam znanja i umeća kako koristiti Tarot karte u radu sa klijentima. Moje specijalnosti su rešavanje problema u partnerskim odnosima, pružanje uvida u problem na nivou nesvesnog kao i pomoć pri donošenju važnih životnih odluka.

Mišljenja sam da moja uloga kao Tarot tumača ide više od prostog tumačenja šta budućnost donosi za vas. Omiljeni i najdragoceniji deo mi je pružanje uputstava kako da svoj život pokrenete i na koji način to da uradite. Ovakva čitanja nekad umeju da budu teška jer će sigurno zahtevati puno ozbiljnih i krupnih odluka.

U svojoj višegodišnjoj praksi klijenti su mi se obraćali sa sledećim pitanjima: kako da reše bračne nesuglasice, poslovne probleme, emotivne nedoumice,…

Posebno draga potvrda mog valjanog rada je kada mi se klijent obratio za savet oko preseljenja i prihvatanja posla u inostranstvo. To mi je ostalo upamćeno jer je ishod tog našeg razgovora bio njegov odlazak u inostranstvo. Posle dve godine, kao uspešan menaadžer u jednoj internacionalnoj kompaniji, kao znak zahvalnosti jednog jutra me čekao poklon od njega. Kristali i Tarot karte. Nezaboravno i divno.

Svaki klijent je individua za sebe i svakome se posvećujem u potpunosti. Vaša pravilno smeštena namera, moje umeće i znanje daće nam savršen spoj i konkretan odgovor kako i kuda treba da se krećete.

Nadam se da će Vam iskustvo čitanja Tarota samnom biti inspirativno kako biste Vi napravili neophodne korake napred. Ja sam tu da vas usmerim, a vaše je da delujete. Na kraju ja sam zadovoljna završenim poslom i smeškam se zamišljajući Vaš novi srećan početak, a Vi ste već na svom pravom putu i znate sta Vam je činiti. Verujte, uvek se čujemo ponovo!

Za kontakt sa tarot tumačem pozovite broj:
0906/400-098
– Cena 120 din/min
i odaberite opciju 99

Ako ste sada na telefonu, pozovite tarot tumača klikom na slušalicu:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno vidljiva. Polja označena zvezdicom su obavezna *