Tamara Mihajlović

astrolog

Tarot tumač

Rođena je u Beogradu 1964.godine. Od rane mladosti razvija svoju žeju da nauči nešto više o tumačenju budućnosti putem tarot karti. Dugogodišnjim bavljenjem drevnim umećem tumačenja tarot karata, stekla je dovoljno iskustva i znanja za otkrivanje svih mogućnosti koje život postavlja pred Vas kao i smernica za rešavanje životnih problema. Nakon otvaranja vidi jasnu sliku o svom sagovorniku i problemima koji ga muče. Kroz detaljnu analizu prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Tamarine Tarot karte odgovaraju na svako Vaše pitanje.

Tamara vlada ciganskim tarotom koji joj pomaže da odgovori na Vaša konkretna pitanja i reši sve nedoumice. Ciganski tarot pruža Tamari široke mogućnosti da odgovori na sve što Vas zanima. Kako bi zajedno sa Vama skinula veo misterije koju budućnost donosi, Tamara koristi i Sibilu koja pruža dugoročnu prognozu.

Njeno oštro oko i duboko shvatanje Tarot karata, kao i široko poznavanje njihovih značenja ne ostavlja prostor za dvoumljenje. Vrhunski savetnik kada su u pitanju ljubavni i poslovni aspekt života.

„Srećan život ne možeš naći, moraš ga stvoriti.“ Tomas S. Monson

Tamara će Vas usmeriti na pravi put kako biste sami stvorili srećan život.

Za kontakt sa tarot tumačem pozovite broj:
0906/400-098
– Cena 120 din/min
i odaberite opciju 24

Ako ste sada na telefonu, pozovite tarot tumača klikom na slušalicu:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno vidljiva. Polja označena zvezdicom su obavezna *