Tara Jecić

astrolog

Tarot tumač

Svoj prvi špil tarota dobila sam kad mi je bilo 24. Bio je to marseljski tarot. Ezoterijske discipline i astrologija su bili omiljeno štivo, koje sam proučavala kao što zaljubljen ćovek istražuje svoje voljeno biće. Pažljivo, predano, s ljubavlju.

Nekome je tarot sredstvo predvidjanja budućnosti, a ja ga vidim kao alat koji iznosi na videlo informacije iz finijih dimenzija, mozda bas iz akaškog polja.

U svetu u kome izgled može da prevari, tarot je prozor u stvarnost. On govori univerzalnim jezikom slika koji svi mogu da razumeju.

Tarot traži posvećenost i govori jasno i precizno otvorenom umu, gde se svest i podsvest susreću kao prijatelji. Da bi tarot tako govorio, volim da pokraj špila zapalim belu žalfiju ili palo santo, kako bi prostor i energija oko nas bili čisti i nepomućeni. Često na njemu držim kristal selenita ili neki drugi, koji mi se učini zgodan za ovu svrhu. Pre otvaranja tarota osećam potrebu da sedim malo u miru, dišući duboko, vizualizujući belu ili zlatnu svetlost oko sebe i čvrst koren koji me povezuje sa majkom Zemljom.

Dok mešam karte, zamolim da informacija koja će biti data bude za najviše dobro onoga koji pita, i za najviše dobro svih oko njega. Ultimativni cilj valjanog tarot-tumača, smatram, mora biti pružanje osećaja nade, jasnoće i usmerenja.

Biti tarot-čitač, tumač tarota, znači biti tu za drugoga kao što to čini iskren i objektivan prijatelj, koji vidi malo dalje i malo dublje i malo šire, i onda to što je video jasno, precizno prenese. Tarot-tumač je samo posrednik izmedju pitaoca i istine koju otkriva ovaj drevni alat. I, da…volim tarot i volim ljude i volim da otkrivam skriveno.

Vaga, ascendent u Raku, Mesec sa Merkurom u konjunkciji u Škorpiji – mislim da je ovo uticalo da uzmem onaj marseljski tarot špil u ruke pre mnogo godina.

Za kontakt sa tarot tumačem pozovite broj:
0906/400-098
– Cena 120 din/min
i odaberite opciju 58

Ako ste sada na telefonu, pozovite tarot tumača klikom na slušalicu:

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno vidljiva. Polja označena zvezdicom su obavezna *