Behareta Veldi

Tarot tumač Behareta Veldi, ciganski tarot, tumačenje snova, skidanje crne magije

Ciganski tarot, tumačenje snova, skidanje crne magije

Odrasla sam s bakom koja je bila čuvena rumunska tarot kraljica Madaline Dimulescu. Još kao mala stekla sam osnovna znanja za čitanje tarota. Kada su me sa 15 godina naterali da se udam, pobegla sam u Srbiju i rešila da idem za svojim snovima.

Živela sam u Kikindi gde sam nastavila da nadograđujem svoje znanje iz oblasti tarota, a zahvaljujući tome se potpuno samostalno izdržavala i bila ponosna na sebe što sam tako mlada stekla finansijsku nezavisnost kao tarot tumač.

Moja ekspertiza su:

  • Ciganski tarot
  • Tumačenje snova
  • Ljubavni problemi
  • Bajalice
  • Starinske ljubavne amajlije
  • Skidanje crne magije

Jednog dana, jedan gospodin došao je na tarot seansu kod mene, apsolutno se nenadajući da će ubrzo postati moj suprug. Danas slavimo preko 25 godina braka, a ja se i dalje uspešno bavim tarotom koji sam prenela i u digitalni svet.

Sarađivala sam i sa brojnim poznatim ličnostima. Nikada neću zaboraviti kada me je jedan poznati romski pevač mlađe generacije sreo na ulici i poljubio u ruku jer se setio da sam mu pre mnogo godina prorekla ogroman novac i uspeh na Balkanu.

Za mene, sve što se dešava u životu ima svoju svrhu. Verujem da nam čak i loše stvari donose određene putokaze za poboljšanje života. Tu sam za vas da uz pomoć tarot karata pomognem da saznate svoju sudbinu.

“Vidite, bez obzira na to gde ste rođeni i kako ste do sada živeli, morate da naučite da razumete svoj životni put. Ja sam potekla iz potpune bede i danas sam mogla da živim jedan nesrećan život u Rumuniji sa mužem kojeg ne volim. Odlukom da nešto uradim za sebe, pokrenula sam i svoj život u drugom pravcu. Zato sam tu da vam uz pomoć tarota otkrijem šta je to što život ima spremno za vas i da vam dešifrujem u kom pravcu da nastavite dalje”.

Za kontakt sa tarot tumačem pošaljite poruku sledeće sadržine:
BEHA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte tarot tumača klikom na SMS ikonicu: