Gordana Tomašević

Gordana Tomašević, astrologija, karmička regresija, rekonekcija i psihoanaliza

Astrologija, karmička regresija, rekonekcija i psihoanaliza

Gordana je rođena u Beogradu, ali dugo je živela i radila u Melburnu u Australiji, gde je stekla znanje i obrazovanje za sve oblasti tumačenja kojima se danas bavi, a to su astrologija, karmička regresija, rekonekcija i psihoanaliza.

Njeno iskustvo broji 27 godina posvećenosti tumačenju i preko 20 godina saradnje sa medijima u Srbiji i u inostranstvu, u emisijama raznolikog sadržaja, od zabavnog karaktera do ozbiljnih psihoanalitičkih debata.

Veoma je ponosna na svoj poslovni uspeh, ali pre svega je zadovoljna privatnim životom, jer je majka dva odrasla deteta, Dejane i Miloša. Kruna njenog truda i rada je posebno njena unuka, Catalina.

Gordana je sa vama podelila ovaj delić svog privatnog života u želji da je bolje upoznate kao osobu ukoliko želite da joj poklonite svoje poverenje, jer smatra da je poverenje najdragocenija vrednost današnjice. “Poverenje je najdragocenija vrednost današnjice i ja ga srdačno prihvatam.”

Gordanina ekspertiza su:

  • Astrologija
  • Astropsihologija
  • Rekonekcija
  • Karmička regresija
  • Psihoanaliza

Njena energija je dokaz da svaki čovek može da ostvari svoje profesionalne i privatne želje i ona upravo u tome pomaže i vama!

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
GOCI (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: