Darka Cvetković

Darka Cvetković astrolog, tarot tumač, tumačenje snova, kristaloterapija

Astrolog, tarot tumač, tumačenje snova

Darka Cvetković je svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Ona se smatra i astrološkinjom poznatih ličnosti. Ima preko 30 godina iskustva i konstantnog sticanja novih znanja iz oblasti kojima se bavi.

Njene prognoze su svima poznate kao uvek izuzetno tačne i precizne. Često je pozivaju da gostuje na televiziji i da piše za najpopularnije novine i internet portale kao što su HELLO, STARS, SCANDAL, SVET, TREĆE OKO, MONDO, LEPA I SREĆNA i SENSA.

Osim novina, sarađuje i sa popularnim voditeljima poput Jovane Jeremić u jutarnjem programu na TV Pink i čest je gost u emisiji Zornjak kod popularnog glumca i voditelja, Mace, na Tv Red (Tv Pink).

Njeno mišljenje poštuju najpoznatije i najistaknutije ličnosti domaće politike i estrade i mnogima od njih je lični astrolog i tarot tumač. Svoje velike uspehe duguju upravo njoj i javno joj zbog toga zahvaljuju.

Usavršila se za sledeće oblasti:

  • Astrologija
  • Tarot
  • Kristaloterapija
  • Tumačenje snova
  • Ritual sa viskom
  • Uklanjanje negativne energije

O njenom uspehu pri rešavanju ljubavnih problema mogu posvedočiti mnogi srećni parovi. Takođe, mogu joj se zahvaliti i za napredak i uspeh na svim životnim poljima.

Darka je osoba kojoj se sa punim poverenjem možete obratiti u bilo kom trenutku. Ljubav pokreće nas, ali moramo i mi nju.

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
DAKA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: