Filip Švarc

Astrolog Filip Švarc, ljubavni i bračni horoskop, tarot tumač

Ljubavni i Bračni Horoskop, Tarot

Poznat i priznat astrolog i tarot tumač u čitavoj Evropi

Filip Švarc rodjen pre 35 godina u malom selu kraj Užica. Osnovnu i srednju školu završio je u Užicu, dok Fakultet Organizacionih nauka upisuje i završava u Beogradu. Od malena je krenuo da proučava obimno delo Nostradamusa i našao mnoge zajedničke crte izmedju naših proroka i ovog svetski priznatog lekara i proroka.

Sa 24 godine se otisnuo u svet i u Parizu je upisao i završio školu Astrologije Žan Pjer Simona, a dugo vremena je objavljivao tekstove iz astrologije u čuvenom francuskom Figarou. Diplomu diplomiranog profesionalnog tarot tumača i astrologa dobio je u Nantu.

Jedno vreme proveo je u Americi gde je bio lični konsultant i astrolog poznatog američkog glumca kanadskog porekla. Od svetskih zvezda radio je horoskop čuvenoj Šeron Stoun, Kevinu Spejsiju i teniskom asu Matsu Vilanderu.

U domovinu se vratio pre par godina i odmah aktivno uključio u rad, pružajući pomoć i savete nekolicini biznismena koji su od njega dobijali bitne i korisne informacije, koje su kasnije implementirali u svoje karijere.

Specijalista je za ljubavne i bračne horoskope. Matematički precizno izračunava kakav je brak dve osobe uz pomoć datuma rođenja, pružajući obimne informacije o tome da li taj brak opstaje ili ne.

Razmišlja o tome da u Beču otvori školu tarota gde bi polaznike učio ovoj veštini. Opredeljujući se za Filipa Švarca, imate jedinstvenu priliku da skenirate brak u kome se nalazite ili da analizirate da li je partner s kojim ste dobar za odlazak pred matičara, što je slozićete se jedna od najvažnijih stvari u životu.

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
FILIP (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: