Katarina Đoković

Astrolog Katarina Đoković, horarni horoskop, natalna karta, uporedni horoskop

Horarni horoskop, natalna i uporedni horoskop

Rodjena sam u Beogradu 1981. godine. Astrologijom sam bila inspirisana još u gimnaziji i posvetila sam se izučavanju ove oblasti. To mi je pomoglo da shvatim koji je moj životni put, ali i da primenim stečena znanja kako bih pomogla drugima.

Uspevam da rešim i najteže probleme. Prijatna sam i komunikativna. Iza sebe imam puno zadovoljnih klijenata. To mi daje dodatnu motivaciju da nastavim da se usavršavam kako bih uvek mogla na najbolji način da pomognem ljudima čak i u najtežim situacijama, pogotovu kad osete da problem ne mogu da reše sami.

Tehnike koje koristim u radu su:

  • Horarni horoskop
  • Natalna astrologija
  • Prediktivne (prognostičke) tehnike
  • Sinastrija (uporedna) astrologija

HORARNI HOROSKOP

Kada imate konkretno jasno definisano pitanje u vezi sa bilo kojim segmentom života i kada celim svojim bićem mislite i želite nešto, tada treba postaviti horarno pitanje. Ono se ne postavlja iz dosade ili kada se dvoumite. Tada je potrebno odložiti ga dok želja ne sazri i ne bude jasna, jer to pitanje mora da bude važno, da okupira i prožima, da bude jasno u glavi.

NATALNA KARTA I PREDIKTIVNE (PROGNOSTIČKE) TEHNIKE

Slika neba u trenutku rođenja, tj. raspored planeta na nebu u trenutku rođenja i njihov odnos govori jasno o karakteru, mentalnom i fizičkom sklopu, prikazuje gde su jake, a gde slabe tačke osobe i bitne događaje u životu.

UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Sinistriju koristim za poređenje horoskopa dve osobe bilo da su ljubavni ili odnosi neke druge vrste (porodični, prijateljski, poslovni odnosi). Dobijate odgovore o stepenu slaganja, kao i obliku problema koje možete imati i sudbini samog odnosa. Neki problemi se mogu i izbeći kada se ima svest o njima, a na neke je naravno teško uticati i najbolje je zaobići ih.

Tu sam da vam pomognem i da otkrijemo zajedno sve sudbinske izazove koje vaš životni put nosi. Da vam budem prijateljska ruka na koju se možete osloniti. Rešenje uvek postoji. Vaša sreća je i moja sreća.

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
KATARINA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: