Tatjana Petrovska

astrolog

Tarot tumač i Astrolog

Ciganski tarot, ljubavni tarot, ljubavna prognoza

Tarot tumač, specijalno se bavim ljubavnim pitanjima muško-ženskih odnosa i rešavanjem bračnih problema. Karte daju putokaze budućnosti i daju odgovore na sva konkretna pitanja.

Uz tumačenje ruskog, kraljevskog i ljubavnog tarota koristim se i tehnikama astrologije i piramidalne numerologije ali prvenstveno sebe smatram tarot tumačem. Svojim dugogodišnjim iskustvom sam usavršila praksu otvaranja tri karte sudbine koje nepogrešivo daju putokaze osobi koja pita!

Volim da pomažem ljudima da otkriju svoju sudbinu, da reše pitanja koja ih muče i da pronađu srodnu dušu. Kada znamo šta nas očekuje u budućnosti i koji je put za nas a koji nije, lakše se donose odluke.

Tu sam da posavetujem sve one sa ljubavnim ali i svim ostalim problemima. Smatram da je najvažnije imati dobru nameru i iskren pristup u komunikaciji sa mojim klijentima.

Kada se postavlja pitanje, važno je da budete skoncentrisani na ono što vas u datom trenutku zanima i da pitanja postavljate iskreno, otvoreno iz srca. Ne postoji problem koji ne može da se reši, a ja sam tu da vam u tome pomognem.

Za kontakt sa tarot tumačem i astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
TACA (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte tarot tumača klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.