Dušan Cincović

astrolog

Astrolog

Jedan od najpriznatijih astrologa na Balkanu

Dušan Cincović rođen je 1952. godine i jedan je od najpoznatijih astrologa bivše Jugoslavije. Dušan je poznato lice i čest gost u televizijskim emisijama koji je obeležio astrološku scenu u regionu ali i šire. Njegova karijera traje već 38 godina, a zanimljivo je da je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu.

Ovaj fakultet završio je sasvim spontano i postao inženjer, međutim astronomija ga je zanimala još od srednje škole. To interesovanje tokom godina je napredovalo i preusmerilo se ka astrologiji, koja je postala Dušanova velika ljubav. Osnove astrologije učio je od čuvenog Gorana Milekića kog smatra najdarovitijim astrologom na Balkanu.

Dušan odgovara jako direktno i koncizno. On analizira horoskope klijenata iskreno i bez zadrške i daje odlične savete kako na astrološkom tako i na psihološkom nivou.

Kao gost u televizijskim emisijama analizirao je horoskope brojnih poznatih ličnosti, ali je komentarisao i politička dešavanja u svetu i bez greške prognozirao kako će se ona dalje odvijati u budućnosti. Tokom svoje gotovo četiri decenije duge karijere, pisao je i za brojne novine i časopise.

Dušanova specijalnost su tumačenja natalne karte, uporedni horoskop, solarni horoskop, kao i predikcije. Kontaktirajte Dušana za podrobnu i detaljnu analizu vaše budućnosti!

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
DUSANC (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published.