Boban Tarot

Boban tarot tumač, ljubavni problemi, pronalaženje partnera

Tarot tumač, ljubavni problemi, pronalaženje partnera

Boban je srpski tarot tumač, poznat širom sveta. Ovim poslom se bavi preko 20 godina. Najviše uspeha u tumačenju je do sada imao u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, kao i na prostorima gde žive Srbi u inostranstvu, najviše u Americi, Kanadi, Rusiji, Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji.

Sigurno može pomoći i Vama.

Boban je svoj dar i iskustvo posvetio, pre svega, problemima u ljubavi. Uspešno rešava bračne, vanbračne, javne i tajne veze, zatim pomaže u pronalaženju adekvatnog partnera.

Radi detaljnu analizu kakva vam osoba odgovara, savetuje u vezi sa preljubom i nasiljem u porodici, kao i u vezi sa seksualnom impotencijom partnera i u vezi sa bolestima zavisnosti (alkoholizam, kocka, narkomanija).

Pored toga, Boban uspešno daje konkretne savete u vezi sa finansijama, nekretninama i zaposlenjem. Pomaže vam da rešite velike novčane probleme (dugovi, krediti), savetuje kada je pravi trenutak za prodaju, kupovinu ili iznajmljivanje nekretnine. Ukazuje na mogućnost gubitka posla ili pronalaženja posla posle dužeg vremena, kao i na mogućnost promene radnog mesta ili odlaska u inostranstvo.

Takođe, Boban uspešno rešava probleme sa decom u vezi sa učenjem, polaganjem ispita ili sa upisom u odgovarajuću školu ili na univerzitet. Pomaže prilikom neprilagođenosti deci u sredini u kojoj žive ili uče, ukoliko postoji agresivnost prema vršnjacima ili roditeljima, kao i u vezi sa porocima dece (kocka, alkoholizam, duvan, narkomanija).

Boban se bavi i negativnom energijom i tumači razloge nervoze, potištenosti i loših snova. Tumači nesanicu i nervozu koja traje duže vreme, kao i loše i pozitivne snove.

Bobanove ekspertize su:

  • Tarot
  • Astrologija
  • Uporedna astrologija
  • Numerologija
  • Negativna energija

Ukoliko ste u svemu ovome pronašli svoj najveći problem, javite se Bobanu.

“Ne čekajte dugo, jer problemi postaju sve veći i veći ako odlažete njihovo rešenje.”

Za kontakt sa astrologom pošaljite poruku sledeće sadržine:
BOBI (razmak) datum, vreme i mesto rođenja, vaše pitanje na broj
1298 – Cena poruke 180 din. + pdv

Ako ste trenutno na telefonu, kontaktirajte astrologa klikom na SMS ikonicu: